Avid Carp heeft met hun nieuwe ‘outline’ serie een nieuwe standaard gezet. De naam Outline slaat met name op het unieke camouflage patroon. De kleuronderbrekingen op ieder product zijn uniek en zorgen ervoor dat de producten tegen iedere ondergrond weg zullen vallen. Daarnaast zijn deze producten zoals je inmiddels misschien al wel gewend bent hoogwaardig afgewerkt! Laten we deze nieuwe serie eens onder de loep nemen.De producten uit de ‘Outline’ range vallen het beste weg, onder alle omstandigheden!

Solid Bag Stems
Deze solid bag stems zijn zo gevormd dat je de hoofdlijn direct aan de bovenkant kunt knopen. Enorm efficiënt dus! Hierdoor kun je in een handomdraai een voorgeknoopt pva zakje bevestigen en opnieuw inwerpen/uitvaren. Aan de onderzijde is een ringswivel gemonteerd om het geheel af te maken.

Dankzij deze stems is het nu nog sneller, makkelijker en efficiënter om met PVA zakjes te vissen!Medium/XL rig drops
Een moderner alternatief voor putty, of knijploodjes zijn deze rigdrops. Gestroomlijnd gevormd, makkelijk in gebruik en uitermate geschikt voor op (braided) dikkere onderlijnen.

Subtiel van vorm en altijd hetzelfde gewicht!Ook in XL verkrijgbaar, voor wie liever een maatje meer heeft!Line droppers
Deze line droppers zijn simpel en veilig in gebruik. Positioneer je hoofdlijn in de sleuf en draai de droppers aan tot je tevreden bent met de hoeveelheid grip op de lijn.  Hoe strakker je hem aandraait, des te meer grip hij heeft! Ideaal voor situaties waarin je zonder leader vist, maar wel je laatste meters tegen de bodem gedrukt wil hebben.

Vis je zonder leadermateriaal, maar wil je wel zeker weten dat je hoofdlijn afzinkt? Dan is dit misschien wel wat je zoekt!(XL) Line Aligners
Er zijn twee maten line aligners van Avid Carp beschikbaar; normale en XL Line Aligners. Deze zijn geschikt voor haken van maat 2 tot maat 12!

Verkrijgbaar in twee maten en te gebruiken met alle Avid haken!Hookbeads
Deze gestroomlijnde hookbeads passen op haken van maat 10 tot maat 4 en zitten dan stevig vast. Ideaal om bijvoorbeeld moderne pop up rigs mee te knopen.

Super handig te gebruiken voor, met name, pop up rigs!Hookbait swivels
Deze microwartels met een groot oog zijn bedoelt om aan je haak te bevestigen. Dankzij het ene grote oog heeft de wartel veel bewegingsvrijheid op de haak en is het niet lastig om hem te bevestigen.

Voor extra bewegingsruimte van het haakaas is een warteloog wat groter genomen!Boilie screws
Deze gecamoufleerde schroefjes zorgen ervoor dat je enorm simpel van haakaas kunt verwisselen, zonder gebruik te hoeven maken van een boilienaald of boiliestoppers!

Eenvoudig van haakaas verwisselen dankzij deze boilie screws!