Tijdens Carp Zwolle zal op de stand van Karper-magazine, meteen links naast de ingang naar Hal 4 (standnummer 424), heel wat te doen zijn! Natuurlijk kun je op de stand abonnee worden, maar de focus zal vooral liggen op interactie met de bezoekers, met Karper-lezers. Zo zullen er elke dag een aantal kleinschalige clinics worden gegeven door topkarpervissers en Karper-auteurs. Daarnaast zal er ook een heuse dartcompetitie op de stand worden gehouden op een professionele dartbaan!

IEDEREEN KAN MEEDOEN!


Iedereen kan meedoen en er zijn mooie prijzen te winnen. Wie weet ga jij dan wel door naar de finale die elke beursdag om 15.00 uur zal plaatsvinden. De finalisten zullen dan gaan strijden om de hoofdprijs; een bivvy-arrangement op een van de meren van Resort du Der in Frankrijk (een week voor 2 personen), t.w.v. 550 euro beschikbaar gesteld door CARP CONNECTIONS, die net als Karper-magazine dit jaar 20+ jaar bestaat.Kijk voor meer info over het vissen op Resort Du Der: www.carpconnections.nl

Ook voor de verliezend finalist ligt er elke dag een mooie prijs klaar: een prachtig FISHOUFLAGE/LIFE LINE kledingpakket t.w.v. 149,95 euro, bestaande uit een Fishouflage Hoodie en Long Sleeve T-shirt en Life Line Hunter 2 broek. Beschikbaar gesteld door www.mastersportsman-europe.comCarp Zwolle vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari in de IJsselhalen in Zwolle.

Kijk voor meer info op: www.carpzwolle.nl